Raad van Bestuur Beerschot: 'Kuyt niet ontslagen'

'Raad van bestuur niet met elkaar eens over toekomst Kuyt, beslissing wel genomen'

Vandaag om 16:12

Dirk Kuyt blijft voorlopig trainer van Beerschot. Ook na de bijeenkomst van de Raad van Bestuur hoeft de oefenmeester niet te vrezen. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

In eerste instantie stond de bijeenkomst van de Raad van Bestuur maandag gepland, maar dat werd voor onbepaalde tijd uitgesteld. Donderdagavond kwam men dan toch bij elkaar. De financiële situatie van Beerschot was het onderwerp van gesprek, maar ook de positie van Kuyt kwam ter sprake.

De meningen over het al dan niet aanblijven van Kuyt waren niet allemaal hetzelfde. Toch blijft Kuyt aan als trainer van de Antwerpse club. De oud-topvoetballer zal volgende week vrijdag 'gewoon' op de bank plaatsnemen tijdens de thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht.

Kuyt wist dit seizoen slechts twee punten te pakken met Beerschot in de Jupiler Pro League. De promovendus staat moederziel alleen onderaan met zes punten achterstand op nummer vijftien Cercle Brugge.  

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.