Uli Hoeneß prijst Vincent Kompany

Hoeneß ziet dat het goed is: "Kompany een geschenk uit de hemel voor Bayern”

Vandaag om 15:38

Vincent Kompany krijgt bij Bayern München de nodige veren in zijn achterste gestoken. Ook erevoorzitter Uli Hoeneß heeft zich aangesloten bij de rij van aanhangers van onze landgenoot.

Het lijkt stilaan wel of iedereen in München dol is op Kompany. Eerder toonde voormalig CEO Karl-Heinz Rummenigge zich zeer in zijn nopjes met de eerste paar maanden van onze landgenoot bij Der Rekordmeister.

Ook erevoorzitter Uli Hoeneß, inmiddels 72 jaar, is dus enthousiast. “Ik realiseer me dat het nog maar oktober is, maar volgens mij is Kompany een geschenk uit de hemel voor Bayern”, vertelt de oud-bestuurder aan het Duitse blad Kicker.

“Ik ga weer graag naar het stadion”, gaat Hoeneß verder. “Ik kan tot dusver alleen maar goede dingen zeggen over de coach. Hij heeft zelf op een zeer hoog niveau gevoetbald en is iemand met een geweldig karakter. Hij ziet voetbal als een echte job en wil elke speler beter maken.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.