Scouts Liverpool, Arsenal en Man City voor transfer Maxim De Cuyper (Club Brugge)

Club Brugge moet vrezen? Scouts uit Premier League voor Rode Duivel De Cuyper

Vandaag om 17:33

Volgens Graeme Bailey van TBR Football hadden drie Premier League-grootmachten – Liverpool, Arsenal en Manchester City – scouts aanwezig tijdens het duel van de Rode Duivels tegen Italië. Ze hielden daarbij Maxim de Cuyper van Club Brugge in de gaten.

De opkomst van De Cuyper bij Club Brugge en de Rode Duivels is niet onopgemerkt voorbij gegaan. De Cuyper maakte indruk met een schitterende goal tegen Italië, zijn vijfde interland voor de Rode Duivels. Zijn prestaties wekten de interesse van zowel Arsenal als Liverpool. Dat schrijft TBR Football op woensdag. 

TBR meldt dat Liverpool al enige tijd op zoek is naar een vervanger voor linksachter Andy Robertson, terwijl ook Arsenal interesse toont, vooral gezien de onzekerheid rond de toekomst van Jakub Kiwior. De Cuyper's sterke prestaties in het afgelopen seizoen bij Club Brugge – waaronder vijf goals en vijftien assists – maken hem een gewilde speler. 

Niet alleen in Engeland is er interesse in de diensten van De Cuyper maar ook bij AC Milan. Zijn marktwaarde zou volgens Transfermarkt.be rond de 12 miljoen euro liggen. TBR schrijft dat hij minstens 25 miljoen euro waard is. ‘Hoewel hij onlangs een langetermijncontract heeft getekend, kan een groot bod ervoor zorgen dat Club Brugge hem moeilijk kan behouden’, schrijft TBR.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.