De Cuyper oogst grote interesse uit buitenland: "Hij moet stap voor stap gaan"

15 oktober om 22:33

Maxim De Cuyper heeft de voorbije jaren stevige stappen gezet en zich ook serieus in de kijker gespeeld. Afgelopen zomer werd de linksachter van Club Brugge al gelinkt aan een transfer, die er uiteindelijk niet kwam. Toch lijkt die in de nabije toekomst onafwendbaar.

Onder andere AC Milan, Fenerbahçe en Galatasaray werden gelinkt aan de linksachter, maar een akkoord kwam er niet. Blauw-Zwart verlangt naar verluidt namelijk rond de twintig miljoen euro voor de Rode Duivel, die toch bijzonder in trek is.

"Een speler als Maxim trekt veel interesse, zonder twijfel ook in Italië", vertelt zijn makelaar Axel Vergeylen aan Numero Diez. "Voor duidelijke redenen kan ik niet ingaan op de namen van de geïnteresseerde clubs. Maar de Serie A is zeker een grote competitie", klinkt het.

Een nieuwe stap wordt ook niet uitgesloten, maar De Cuyper zal Club Brugge niet verlaten voor zomaar eender welke club. "Hij moet stap voor stap gaan. Op dit moment is dat bij Club Brugge en op het juiste moment moet hij de volgende stap zetten in zijn carrière. Het enige doel is om zo hoog mogelijk te raken en bij een zo goed mogelijke club te spelen", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.