Voor clash met Frankrijk: Albert voert drie wissels door bij Rode Duivels

Vandaag om 11:16

Maandag spelen de Rode Duivels tegen Frankrijk. Philippe Albert maakt al zijn opstelling voor die wedstrijd. Hij wil terugkeren naar een klassieke 4-3-3, vertelt hij bij RTBF.

"In vergelijking met de partij in Rome vind ik dat we terugmoeten naar de 4-3-3", aldus Albert. "We moeten Jérémy Doku terug op zijn lievelingspositie zetten, de linkerkant. Mijn verdediging bestaat uit Castagne, Faes, Theate en De Cuyper. Ik zou Vranckx zetten in plaats van Mangala en Bakayoko op de rechterkant, met Trossard in steun van Openda.

Albert weet wel dat Frankrijk sowieso een moeilijk te bespelen tegenstander wordt. "Kijk uit voor Dembélé, hij was echt fantastisch tegen Israël. Op het middenveld kunnen we Tchouaméni en Camavinga niet vergeten, dankzij hen kan Frankrijk er snel uitkomen."

De volledige opstelling van Albert is dus: Casteels, Castagne, Faes, Theate, De Cuyper, Vranckx, Tielemans, Trossard, Bakayoko, Doku, Openda.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.