Joos spaart lof voor Tielemans niet: "Beter dan De Jong bij Barcelona"

Vandaag om 21:15

Youri Tielemans is bij de Rode Duivels door de afwezigheid van Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne momenteel kapitein en moet de nieuwe leider worden. De inmiddels 27-jarige Tielemans lijkt daarmee een volgende stap in zijn carrière gezet te hebben en Filip Joos ziet hem ook op clubniveau nog kunnen groeien.

Volgens de voetbalcommentator kan Tielemans, die momenteel uitkomt voor Aston Villa, zeker nog een nieuwe stap zetten in de komende jaren. Joos gelooft dat de absolute top zeker een mogelijkheid is voor Tielemans. "Ik schat hem hoger in dan Frenkie de Jong bij FC Barcelona. Ik begrijp niet dat de Europese top nog niet doorduwde voor Youri Tielemans", klinkt het bij 90 Minutes.

Tuur Dierckx zag dan weer dat Tielemans de voorbije jaren wel enkele dipjes kende, bij onder meer AS Monaco en Leicester City. Inmiddels is Tielemans wel een belangrijke pion geworden bij Aston Villa, waarmee hij momenteel deelneemt aan de Champions League en een tegenstander is van Club Brugge.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.