Theate spreekt duidelijke taal over toekomst: "Ik hoop op een dag terug te keren"

Vandaag om 15:16

Arthur Theate zette afgelopen zomer de stap naar Duitsland en ging aan de slag bij Eintracht Frankfurt. Een stap hogerop voor de verdediger, maar niet de laatste stap die hij zal zetten.

De Rode Duivel brak in 2020 door bij KV Oostende en wist twee jaar later naar Italië te verhuizen. Daar ging hij aan de slag bij Bologna en wist hij zich serieus in de kijker te spelen. De inmiddels 24-jarige verdediger is ook duidelijk, ooit wil hij terug in Italië spelen.

"Ik hou van de Serie A, ik hoop op een dag terug te keren. We zullen zien wat er in de toekomst gebeurt. Het is altijd een plezier om de spelers van Italië terug te zien", geeft de Rode Duivel aan in een gesprek met La Gazzetta dello Sport.

Na zijn avontuur bij Bologna trok hij richting Stade Rennes, waar hij twee seizoenen voor uitkwam. Inmiddels wordt hij, met aankoopoptie, verhuurd aan Eintracht Frankfurt. Bij de Duitse club is hij momenteel ook een basispion.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.