Rode Duivels-Frankrijk: “Dit is onze kans om een benchmark neer te zetten”

Rode Duivels-Frankrijk: “Dit is onze kans om een benchmark neer te zetten”

Vandaag om 11:28

Swann Borsellino blikt vooruit op de belangrijke Nations League-wedstrijd tussen België en Frankrijk. Volgens hem is het Franse team op dit moment kwetsbaar en zitten ze in een overgangsfase. "Het Franse team is niet op zijn best," zegt hij.

Volgens Borsellino hebben de Rode Duivels een kans om een statement te maken. Hij benadrukt dat dit een ideaal moment is voor België om te schitteren en een belangrijke overwinning te boeken. "Dit is onze kans om een benchmark te zetten", voegt hij eraan toe.

Toch temperen zijn verwachtingen voor de wedstrijd. Borsellino verwacht geen spektakel. “Als ik heel eerlijk ben, verwacht ik niet veel, zowel voor de Diables als voor de Franse ploeg”, geeft hij toe op RTBF

Hij wijst op de afwezigheid van enkele belangrijke spelers, zoals Lukaku, De Bruyne en Mbappé, wat het niveau van de wedstrijd mogelijk zal beïnvloeden. Ondanks de afwezigen is het volgens hem belangrijk dat de Rode Duivels beseffen dat het Franse team momenteel kwetsbaar is. "Eindelijk, het is altijd een goede kans om te schitteren als je het Franse team verslaat", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.