Jarne Steuckers over kansen Rode Duivels richting EK onder 21

Steuckers wil met Rode Duivels onder 21 naar het EK: 'We hebben de groep ervoor'

Vandaag om 18:30

    Jarne Steuckers is ervan overtuigd dat hij met België onder 21, nog het EK kan halen. Volgens de sterkhouder van KRC Genk - momenteel de koploper van de Jupiler Pro League - hebben de jonge Rode Duivels genoeg kwaliteit in de groep. Vanavond moeten zij het opnemen tegen Schotland. 

    "We hebben een groep om het te halen. Er is meer dan voldoende kwaliteit aanwezig en iedereen beseft het belang van dit duel. Alleen zal het van details afhangen", zo liet Steuckers weten aan Sporza. Vorig jaar speelden de Rode Duivels ook tegen het beloftenteam van Schotland. Toen waren de Schotten met 0-2 te sterk.

    Vanavond om 20:00 uur speelt België onder 21 een van de belangrijkste duels uit de reguliere groepsfase. Momenteel delen zij met Schotland de tweede plek in de groep achter nummer 1 Spanje, wat inhoudt dat de winnaar van vanavond de beste uitgangspositie naar zich toetrekt. 

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.