David Hubert over mogelijke demotie bij RSC Anderlecht

Hubert over mogelijke demotie bij Anderlecht: “Onlangs ook naar Disney geweest”

Vandaag om 12:17
Laatste update: om 13:05

David Hubert is degelijk begonnen als interim-trainer van RSC Anderlecht. De oefenmeester ontvangt steeds meer lof, maar is allesbehalve zeker over zijn huidige functie bij Anderlecht. Jesper Fredberg en Wouter Vandenhaute gaan uitmaken wat er gaat gebeuren met Hubert bij Anderlecht, de trainer vertelt over een eventuele demotie.

Hubert wordt gevraagd naar een eventuele mogelijkheid om aan te blijven als hoofdtrainer van Anderlecht. “Ik weet het op dit moment echt niet. De voorbije twee weken is al mijn energie naar de spelers en de wedstrijdvoorbereiding gegaan. De komende dagen moet duidelijk worden hoe zowel ik als de club naar de situatie kijkt”, citeert Het Laatste Nieuws Hubert.

Hubert wordt tot slot gevraagd of een demotie naar T2 of T3 niet als een ontgoocheling zou voelen. Alsof een kind na een week Disneyland opnieuw tevreden moet zijn met een gewone kermis. “Ik ben onlangs naar Disneyland geweest met mijn kinderen en wij waren nadien ook blij om terug te keren naar huis. We gaan het gesprek afwachten”, besluit Hubert.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.