Club Brugge en Union Saint-Gilloise spelen gelijk in Jupiler Pro League

Union SG houdt punt over aan uitwedstrijd tegen Club Brugge

6 oktober om 20:25
Laatste update: 6 oktober om 20:25

Club Brugge is er in eigen huis niet in geslaagd om te winnen van Union Saint-Gilloise. Dankzij doelpunten van Franjo Ivanović en Brandon Mechele stond er een 1-1 eindstand op het scorebord.

In de 27e minuut kon de eerste grote kans van de wedstrijd worden genoteerd. Michal Skórás had een grote kans op het openingsdoelpunt. De vleugelaanvaller schoot vanaf vijf meter naast het doel op aangeven van Ardon Jashari.

In de blessuretijd van de eerste helft volgde de volgende grote kans van Club Brugge. Christian Tzolis gaf een uitstekende voorzet op Hans Vanaken die de bal richting het doel volleerde. Anthony Moris had een uitstekende redding in huis, hierdoor gingen de teams met een 0-0 tussenstand naar de kleedkamer.

Ook in de tweede helft was de eerste grote kans voor Club. Een inzet van Ferran Jutgla werd van de lijn gehaald door Burgess en ook de rebound van Tzolis werd onschadelijk gemaakt.

Ondanks de grote kansen die Blauw-Zwart creëerde. Werd de score geopend door Union. Ivanović wist Simon Mignolet te passeren en maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd.

Pas in de 82e minuut wist Club Brugge iets terug te doen. Uit een corner van Jashari was het Mechele die de bal binnenkopte waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Na het doelpunt van Club kreeg Ivanović nog een grote mogelijkheid om tot scoren te komen, echter stuitte de Kroaat op Mignolet waardoor 1-1 ook de eindstand was.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.