Royal Antwerp FC-speler Zeno van den Bosch over transfer

Van den Bosch was bijna vertrokken bij Antwerp: "Het jaar is nog heel erg lang"

5 oktober om 21:15

    Zeno van den Bosch is nog altijd speler van Royal Antwerp FC - met nog een contract voor één jaar -, maar daar was afgelopen zomer bijna verandering ingekomen. De 21-jarige speler van Antwerp heeft onthuld dat er met name vanuit Portugal, veel belangstelling was voor hem.  

    Van den Bosch heeft zijn contract nog niet verlengd en schijnt er ook nog niet bezig mee te zijn. "Nee, maar het jaar is nog lang. Ik ben daar niet echt mee bezig. Ik ben op de Bosuil en ik ben hier graag", zo zei Van den Bosch in Het Laatste Nieuws

    Uiteindelijk ging een transfer niet door en is Van den Bosch nog altijd speler van Antwerp. Maar de verdediger zegt daarbij dat hij de knop snel om heeft kunnen zetten na zijn afgeketste transfer. "Weet je: het is niet omdat ik niet vertrok, dat ik hier niet graag ben of absoluut weg wil. Integendeel. Ik heb mijn vrienden hier, mijn ouders. Het is zeker geen straf om bij Antwerp te blijven", concludeerde Van den Bosch. 

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.