Union Saint-Gilloise speelt gelijk tegen Bodø Glimt in Europa League

Union Saint-Gilloise en Bodø Glimt delen de punten na Europa League-duel

3 oktober om 22:55
Laatste update: 3 oktober om 23:08

Union Saint-Gilloise heeft gelijkgespeeld in eigen huis tegen Bodø Glimt. In het Joseph Marien Stadion kwamen beide ploegen niet tot scoren en eindigde het Europa League-duel in een bloedeloze 0-0.

Voorafgaand aan de wedstrijd zei trainer Sebastian Pocognoli dat er ondanks een paar afwezigen en met het oog op de match tegen Club Brugge aankomend weekend, Union ‘gewoon’ voor de overwinning zal gaan.

Tijdens de wedstrijd gebeurde er niet veel. Philip Zinckernagel - huurling van Club Brugge - was gevaarlijk met de eerste echte kans. Vervolgens nam Union het heft in handen en via Kevin Rodríguez waren zij een aantal keer gevaarlijk. Ook Franjo Ivanovic was dichtbij, maar tot een doelpunt kwam het niet. Uiteindelijk was de grootste kans in de eerste helft voor Zinckernagel, maar kopte naast. Uiteindelijk werd Bodø Glimt vlak voor rust gevaarlijk met een schot op de lat.

In de tweede helft kwamen er weinig tot grote kansen voor beide ploegen. Dit resulteerde uiteindelijk in een bloedeloze 0-0. Op 24 oktober vervolgt Union het Europese avontuur, als het op bezoek gaat bij het Deense FC Midtjylland.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.