Matheus Nunes van Manchester City opgepakt na stelen telefoon

Opvallend: 'Man City-speler deze zomer opgepakt in nachtclub na stelen telefoon'

Vandaag om 10:05

Het Spaanse MARCA is woensdagochtend met een pikant verhaal naar buiten gekomen over Manchester City-speler Matheus Nunes. De Portugees zou een maand geleden in een nachtclub in Madrid opgepakt zijn.

Nunes was vorige maand in Madrid toen hij een paar dagen vrij was en hij bracht daar een bezoekje aan nachtclub La Riviera. In die club werd hij op het toilet gefotografeerd door een andere bezoeker en daar was de middenvelder niet van gediend. Nunes pakte volgens MARCA de telefoon af en nam die mee. Het slachtoffer zou melding hebben gemaakt, waarna de speler van Manchester City door twee agenten werd gearresteerd.

Een paar uur lang werd Nunes verhoord, maar daarna mocht hij weer vertrekken. Het is nu afwachten of zijn actie nog juridische gevolgen zal hebben in Spanje. Of Manchester City actie heeft ondernomen tegen Nunes is niet bekend. De Portugees werd twee jaar geleden voor 62 miljoen euro overgenomen van Wolverhampton Wanderers. Afgelopen zomer werd Nunes nog in verband gebracht met een transfer naar Atlético Madrid.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.