Reactie Noah Sadiki na nederlaag van Union bij Fenerbahçe

Union blijft op zoek naar zichzelf: "Het kruipt wel in het hoofdje"

Vandaag om 21:24

Union speelde een verdienstelijke partij tegen Fenerbahçe in de competitiefase van de Europa League, maar keerde met lege handen terug uit Turkije. Na de 2-1 nederlaag baalde Noah Sadiki.

Union heeft het dit seizoen moeilijk. Tegen Fenerbahçe zat er meer in, maar het verloor wel. “We beginnen weer goed, maar scoren weer niet. Dat is de prijs die je betaalt in de grote wedstrijden. Eén foutje en ze straffen het af”, noteerde Sporza uit de mond van Sadiki.

Union had in Turkije kansen, maar een doelpunt maken blijft een zware opdracht. “We moeten scoren, maar dat gebeurt vandaag helaas te laat. Nu hebben we wel gescoord uit open spel, dus het wordt beter en beter. Maar het kruipt wel in het hoofdje."

Wat nu voor Union? “We moeten er ook niet 100 procent op focussen, het komt hopelijk wel met de tijd. Zonder goals win je geen wedstrijden. We moeten nu voor de 3 punten gaan tegen Kortrijk."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.