Hoofdtrainer Clement heel duidelijk over RSC Anderlecht

Clement heel duidelijk over RSC Anderlecht: “Ik ben hier om te blijven”

25 september om 21:56
Laatste update: 25 september om 22:20

Philippe Clement, de hoofdtrainer van Rangers, kreeg de vraag of hij mogelijk gaat overstappen naar RSC Anderlecht. De voormalige hoofdtrainer van Club Brugge reageerde heel duidelijk op de vraag van een Schotse journalist.

Een Schotse journalist had gehoord over signalen dat Anderlecht mogelijk graag Clement zou verwelkomen als nieuwe hoofdtrainer. De journalist deelde in zijn vraag nog dat Clement hier mogelijk liever niet op wilde antwoorden.

Nog voordat de Schotse journalist daadwerkelijk zijn vraag kon stellen reageerde Clement al. “Als je dat wil vragen, dan wil ik daar gerust op antwoorden”, deelde Clement via de persconferentie van Rangers.

“Ik wil heel duidelijk zijn. Ik heb mijzelf vorige maand nog voor de lange termijn verbonden aan Rangers. Welk team er ook komt, ik ga nergens heen. Ik ga niet weg, dat is heel duidelijk”, vertelde Clement.

Clement sloot af door aan te geven dat hij succes wil behalen bij Rangers. “Ik wil heel succesvol zijn met deze club en we weten allemaal dat we daar enkele transferperiodes voor nodig hebben. Ik hou van deze club, ik hou van de stad en de dynamiek met de fans. Ik ben hier om te blijven”, besloot Clement.