Verheyen over kansen Anderlecht en Union in de Europa League

Verheyen over kansen Anderlecht en Union: “Gaat denk ik geen lang verhaal worden”

Vandaag om 21:02

Gert Verheyen heeft zijn mening gegeven over de kansen van RSC Anderlecht en Union SG in de Europa League. Verheyen gelooft dat Anderlecht en Union in goeden doen bij de eerste 24 kunnen eindigen, maar ziet hen geen lang verhaal schrijven dit jaar in Europa.

Verheyen vertelt over de kansen van Anderlecht en Union in de Europa League. “Als Anderlecht en Union gewoon in goeden doen zijn, dan zou ik durven stellen dat ze zonder problemen bij de eerste 24 kunnen eindigen”, deelt Verheyen via Sporza.

Verheyen denkt niet dat Anderlecht of Union bij de top 8 komt. “Een plek bij de eerste 8 lijkt me te hoog gegrepen én nu zijn er geen opvangnetten. Ik denk niet dat het een lang verhaal wordt dat tot de kwartfinale of halve finale zal duren”, aldus Verheyen.

Verheyen sluit af door aan te geven dat er ooit gezegd is dat een Belgische club de Europa League kan winnen. “Maar dat zal ik pas geloven als iemand het tegendeel bewijst. En natuurlijk wordt er dan verwezen naar bijvoorbeeld Feyenoord. Alleen hebben we het zélf nog niet gedaan, hé”, besluit Verheyen. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.