CEO-Union blikt vooruit op Fenerbahce in de Europa League

CEO-Union blikt vooruit op Fenerbahce: “Verwacht dat het moeilijk gaat worden”

25 september om 23:44

Philippe Bormans, de CEO van Union SG, blikt vooruit op de match tegen Fenerbahce in de competitiefase van de Europa League. Vorig seizoen knikkerde Fenerbahce Union nog uit de Conference League, maar wist de vice-kampioen van de Jupiler Pro League wel te winnen in Turkije.

Bormans blikt terug op de zege van Union in Turkije. “Maar dat waren andere omstandigheden. De heenwedstrijd was op 0-3 geëindigd. Het wordt straks helemaal anders. (denkt na) Voor hen staat er druk op, denk ik”, citeert Het Laatste Nieuws Bormans.

Bormans legt uit waarom er extra druk op staat voor Fenerbahce tegen Union. “Zij werden uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League en verloren de stadsderby afgelopen weekend. Ik verwacht dat het voor ons moeilijk zal worden”, aldus Bormans.

Bormans sluit af door aan te geven dat het niet van cruciaal belang is voor Union om te winnen tegen Fenerbahce. “Weet je: het is misschien niet deze match die we móeten winnen. Ook al zullen we er alles aan doen”, besluit Bormans.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.