Pocognoli krijgt nog steun bij Union: "We spelen beter dan vorig seizoen"

Vandaag om 19:44

Union SG is bezig aan een matig seizoensbegin en lijkt amper op de ploeg van de voorbije jaren. Coach Sébastien Pocognoli heeft het moeilijk om punten te pakken met de Brusselaars, maar lijkt voorlopig nog niet te moeten vrezen voor zijn job.

Er zijn inmiddels al enkele trainers ontslagen in de JPL en ook Pocognoli leek onder druk te staan bij Union. CEO Philippe Bormans spreekt dat echter tegen. "Neen, dat hebben we in het verleden ook nooit gedaan. Onze coach is jong, we steunen hem", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws.

Union staat echter maar op een twaalfde plek in de JPL. Paniek is er echter niet bij de Brusselaars. "Ik vind ons beter spelen dan vorig seizoen. Ook al wonnen en scoorden we toen wel. Ons voetbal is positief", geeft hij aan.

Pocognoli mag blijven en Bormans gelooft dat er beterschap aankomt. "e ziet dat de kwaliteit omhoog gaat. Soms moet je kijken naar het grotere plaatje. Na acht speeldagen moet je trouwens nog niet te veel naar het klassement kijken", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.