Amrabat (ex-Club Brugge) met Fenerbahce tegenover Union SG

Amrabat (ex-Club Brugge) voor Union SG: “Krijgen nu kans om te reageren”

Vandaag om 14:16

Sofyan Amrabat, de voormalige middenvelder van Club Brugge, blikt vooruit op de ontmoeting met Union SG in de Europa League. Amrabat neemt het met Fenerbahçe in eigen huis op tegen de vice-kampioen van de Jupiler Pro League.

Fenerbahçe en Amrabat hebben iets goed te maken, aangezien de ploeg in de laatste match met 1-3 onderuitging tegen Galatasaray. “Het wordt een heel belangrijke wedstrijd morgen. We krijgen nu de kans om te reageren, want de voorbije dagen waren heel moeilijk. We hebben een heel belangrijke match verloren”, citeert Het Laatste Nieuws Amrabat.

Amrabat geeft aan dat de supporters fantastisch waren, maar dat Fenerbahçe niet in staat was om hen te bedanken. “We wilden hen iets teruggeven. Dus we waren heel teleurgesteld dat we verloren. Nu moeten we reageren, en hen hopelijk een overwinning geven. Een Europese campagne aanvatten met een zege kan een boost zijn, en we zijn klaar om ervoor te vechten”, besluit Amrabat.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.