Rommens over Anderlecht voor Europa League: “Weet dat er onrust heerst”

Rommens over Anderlecht voor Europa League: “Ik weet dat er onrust heerst”

Vandaag om 11:13
Laatste update: om 11:13

RSC Anderlecht neemt het woensdagavond op tegen de Hongaarse recordkampioen Ferencvaros in de Europa League. Philippe Rommens, de Belgische middenvelder van Ferencvaros, sprak met Sporza.

Rommens hoefde niet lang na te denken over zijn transfer naar Ferencvaros. “De club doet bijna altijd mee op Europees niveau,” legt hij uit als reden voor zijn keuze. Ferencvaros heeft een duidelijke spelstijl onder hun Nederlandse coach. 

“We hebben een trainer die wil dat we goed zijn aan de bal, maar we kunnen ons ook aanpassen aan de tegenstander,” aldus Rommens. Ondanks het vertrouwen in zijn team, blijft hij voorzichtig over de wedstrijd tegen Anderlecht: “Al is het altijd afwachten bij zo’n eerste Europese wedstrijd.”

Rommens volgt de Belgische competitie nog steeds, al beperkt hij zich tot de topwedstrijden. Hij is dan ook op de hoogte van de onrust bij Anderlecht. “Ik weet natuurlijk wel dat er momenteel wat onrust heerst bij Anderlecht en dat de coach ontslagen is, maar ze hebben nog altijd een selectie met veel kwaliteitsvolle spelers,” merkt hij op. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.