Charles De Ketelaere verliest met Atalanta van Como

De Ketelaere en co. zien ex-speler van KRC Genk beslissende treffer maken

Vandaag om 07:01
Laatste update: om 07:02

Charles De Ketelaere en zijn ploegmaats bij Atalanta beleefden dinsdag een teleurstellende avond. In de match tegen Como leek er aan de rust nog niets aan de hand, maar in de twaalf minuten na de pauze slikte de ploeg plots drie goals. Alieu Fadera (ex-KRC Genk) scoorde de uiteindelijk beslissend blijkende treffer.

De match tussen Atalanta en Como kon maandag door hevige regenval in Bergamo niet doorgaan. Dinsdagavond kon er wel gevoetbald worden en De Ketelaere begon bij de thuisploeg zoals gebruikelijk in de basis. Bij Como kwam Ignace Van Der Brempt aan de aftrap.

Atalanta had in eigen huis het overwicht en kwam na een dik kwartier verdiend op voorsprong toen Davide Zappacosta een afvallende bal tot doelpunt promoveerde. Como, de ploeg van die gecoacht wordt door Cesc Fabregas, had nog niet veel laten zien, maar toonde zich na de pauze.

In twaalf minuten werd de 1-0 achterstand omgebogen naar een 1-3 voorsprong. De laatste goal kwam op naam van Fadera, die deze zomer door Como werd overgenomen van Genk. De Ketelaere werd kort daarna naar de kant gehaald. In het slot benutte Lookman nog een penalty voor Atalanta, maar het mocht niet meer baten. Como pakte zo in Bergamo hun eerste zege de Serie A.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.