Vidarsson geniet van "klootzak" Dean bij KAA Gent: "We missen dat in het voetbal"

23 september om 23:16

Max Dean was afgelopen weekend misschien wel één van de meest opvallende figuren op onze velden. Niet alleen scoorde hij tegen Club Brugge, maar kwam hij ook in de spotlights met enkele provocaties. Al kan Arnar Vidarsson daar wel van genieten.

Onder meer na zijn doelpunt daagde Dean de supporters van Club Brugge uit door ostentatief te vieren voor de spionkop van Blauw-Zwart. Ook bij zijn wissel nam hij (te)veel tijd. "Het is een klootzak op het veld, maar ik geniet daar wel van", lacht Vidarsson bij Extra Time.

Volgens de sportief manager van KAA Gent kunnen zulke provocaties ook zeker een pluspunt zijn voor een ploeg. "We missen dat in het voetbal tegenwoordig en als je je tegenstander op die manier wat uit de focus kan brengen, dan zijn zulke provocaties het waard", geeft Vidarsson nog aan. "Maar ik besef ook dat de supporters van Club Brugge daar razend van worden. Dat Dea ndan bekogeld wordt met bekers bier, neemt hij er wel bij", klinkt het.

Al beseft Vidarsson ook dat er nog werkpunten zijn bij Dean. "Hij moet wel nog leren filteren, wanneer hij dat wel en niet mag doen. Maar je mag zulk gedrag er niet helemaal uit halen", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.