Vidarsson erkent: "We hebben heel veel geluk gehad tegen Club Brugge"

23 september om 22:01

KAA Gent pakte zondag een knappe zege en haalde het in Brugge met 2-4 van Club Brugge. Nochtans was die zege volgens meerdere spelers van Club Brugge niet echt verdiend. Ook Arnar Vidarsson zag dat Gent het moeilijk had.

Na 45 minuten voetballen stond het 0-2 voor KAA Gent, al had de score er eigenlijk helemaal anders kunnen (en misschien wel moeten) uitzien. Dat beseft ook Vidarsson. "We hebben heel veel geluk gehad dat ze niet scoorden, want ze waren heel goed", geeft de sportief manager van Gent aan bij Extra Time.

Vidarsson zag dat Gent het moeilijk had, maar zich na rust wel enigszins wist te herpakken. "Ze drukten ons de eerste 45 minuten helemaal weg en we waren ook niet goed aan de bal", geeft hij aan. Na de rust liep het echter anders nadat Wouter Vrancken koos voor een ander soort voetbal. "En chapeau dat de trainer heeft ingegrepen met een ander systeem", oordeelt Vidarsson nog.

Door de winst tegen Club Brugge is KAA Gent inmiddels gestegen naar de tweede plek in de stand, op zes punten van leider KRC Genk. Het heeft echter ook nog een wedstrijd tegen Cercle Brugge tegoed.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.