Roef kroont zich tot uitblinker bij KAA Gent: "Echt een fantastisch niveau"

23 september om 21:45

KAA Gent slaagde er zondag in om met 2-4 te winnen van Club Brugge en mag daar onder meer Davy Roef voor bedanken. De doelman speelde een ijzersterke partij en was meermaals de redder in nood voor Gen. Hij kreeg bij Extra Time dan ook flink wat lof.

Voor Filip Joos was het alvast duidelijk dat Roef misschien wel de grootste uitblinker was bij Gent tegen Club Brugge. "Hij keepte echt op een fantastisch niveau", klinkt het lovend van Joos. "En dat is toch heel mooi voor hem, want het heeft even geduurd voor Roef. Je zag wel altijd dat er klasse was, maar nu is het er definitief uitgekomen bij hem", klinkt het.

Ook Sportief Manager Arnar Vidarsson was bijzonder tevreden met de wedstrijd van Roef, maar zag hem eerder dit seizoen ook al uitblinken bij Gent. "Tijdens onze Europese campagne heeft hij zich al kunnen tonen", klinkt het bij Vidarsson.

Volgens de Ijslander wordt Roef ook beloond voor zijn harde werk achter de schermen. "Echt loon naar werken voor hem. Ik zie vaak dat hij héél veel bezig is met de trainers, onder meer op het tactische gedeelte. En dat blijkt nu te lonen", besluit Vidarsson nog over Roef, die door Tijd voor Voetbal ook werd gekroond tot Speler van de Week.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.