Beerschot verliest weer in Jupiler Pro League

Beerschot verloor zevende wedstrijd op rij: "Wat hadden supporters dan verwacht?"

Vandaag om 11:35
Laatste update: om 11:43

Beerschot kende een zeer teleurstellende start van het Jupiler Pro Leagueseizoen. De ploeg van Dirk Kuyt wist na acht gespeelde wedstrijden slechts één punt te verzamelen. Ook tegen Sint Truiden VV werd er weer verloren.

Beerschot verloor de wedstrijd tegen STVV. Het was de zevende nederlaag op rij voor het team van Kuyt. Na een nieuwe nederlaag kwamen supporters van Beerschot verhaal halen. "Ik vraag me af wat de boze supporters van Beerschot eigenlijk hadden verwacht?", aldus Peter Vandenbempt bij Sporza.

Beerschot promoveerde als kampioen naar de Jupiler Pro League. "Vorig jaar is de club tot eigen verbazing gepromoveerd. Twee van hun architecten zijn vertrokken naar Leuven - een veeg teken - en voorts zit je met een onzichtbare eigenaar in het buitenland die liever niet te veel geld uitgeeft, behalve aan het contract van trainer Dirk Kuyt."

Vandenbempt bekritiseert het aankoopbeleid van Beerschot. "Er is een hele stoet aan nieuwe spelers binnengewandeld. Niet één daarvan heeft ervaring met vechten tegen degradatie in de Belgische competitie."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.