Dirk Kuyt na Beerschot 0-3 STVV

Kuyt snapt kritiek van Beerschot-supporters: 'Ik en spelers hebben dezelfde frustratie'

Vandaag om 13:52

Zaterdag ging Beerschot met zware 0-3 cijfers onderuit tegen STVV. Ook in de zogenaamde 'kelderkraker' zat het niet mee voor Beerschot, waardoor het met amper 1 puntje na acht wedstrijden achterblijft. Na afloop moest coach Dirk Kuyt dan ook de gemoederen sussen. 

Een deel van de Beerschot-aanhang kwam verhaal halen in de mixed zone. Al snel doken er beelden op van Kuyt die in gesprek ging met de boze supporters. Ook voor de camera van DAZN toonde hij begrip voor de kritiek van de thuisfans. 

"Ik kan me de frustratie van de supporters heel goed voorstellen", klonk het bij Kuyt. "Ik heb dezelfde frustratie, de spelers hebben dezelfde frustratie. Het is niet wat je wilt en we zijn tot veel meer in staat."

Ondanks de stevige portie aan pech blijft het feit wel dat Beerschot slechts 1 op 24 kon pakken. "We hebben al weken ons kunnen niet getoond, zeker niet in de resultaten. Als je dan met 0-3 thuis afgaat tegen de ploeg die boven je staat, dan snap ik die frustratie en moet je daar ruimte voor geven", aldus Kuyt. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.