Dirk Kuyt reageert op nederlaag van Beerschot tegen STVV

Kuyt wijt het bij Beerschot aan pech: "Zit de afgelopen periode écht niet mee"

Vandaag om 19:25

Beerschot verloor zaterdag kansloos op eigen veld van Sint Truiden VV en staat met 1 op 24 onderaan de Jupiler Pro League. De grond onder de voeten van trainer Dirk Kuyt wordt steeds heter, getuige ook de reacties van de fans op Het Kiel.

De Nederlandse coach weet de nederlaag aan onder andere een gebrek aan geluk. "Deze nederlaag komt hard aan", wordt Kuyt geciteerd bij Sporza. "Voor de wedstrijd hadden we de koppen bij elkaar gestoken, maar we hadden het geluk niet aan onze zijde in de beginfase."

Het uitvallen van Thibaud Verlinden na amper tien minuten was een flinke domper voor de thuisploeg. "De blessure van Thibaud is zuur, het begin van een hele frustrerende namiddag. Je kan niet alles wijten aan pech, maar het zit de afgelopen periode écht niet mee", meent Kuyt. 

De coach was ook realistisch en zag dat het spel van zijn ploeg niet best was. Toch had het aan inzet niet ontbroken bij zijn spelers. "Je blijft vechten, al is het voetbal niet goed. Dit moeten we samen verwerken, want iedereen hier draagt Beerschot een warm hart toe."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.