Van Crombrugge vertelt na de overwinning van Genk tegen Dender in JPL

Van Crombrugge (Genk): “Dender gevoel gegeven dat er niks te rapen was”

Vandaag om 21:28

Hendrik Van Crombrugge, de doelman van KRC Genk, is zeer te spreken over de 4-0 zege van de Genkies tegen Dender. Genk gaat fier aan kop in de Jupiler Pro League. Van Crombrugge vertelt over de manier waarop de zege tegen Dender tot stand kwam.

Van Crombrugge is zeer content na de zege van Genk tegen Dender. “Dit is super. We waren op onze hoede. We hadden een goeie reeks neergezet en dan mag je niet in de decompressie vallen. Ik ben blij dat we dat niet gedaan hebben. We zijn heel geconcentreerd begonnen en hebben Dender het gevoel gegeven dat er niks te rapen was”, citeert Sporza Van Crombrugge.

Van Crombrugge en Genk wisten tegen Dender de nul te houden. “Dat geeft vertrouwen. Niet alleen voor mezelf, maar ook aan de ploeg. Dan weet je dat één doelpunt genoeg kan zijn”, deelt Van Crombrugge. De doelman sluit af door aan te geven dat Genk hard werkt. “Als alle resultaten meezitten en het werk van dag in dag uit loont in het weekend, geeft dat extra energie. Dan wil je iedere keer dat tikkeltje verder gaan.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.