Louwagie over relatie met Vanhaezebrouck bij KAA Gent

Louwagie over relatie met HVH: “Begrijp niet waarom het niet meer klikte”

Vandaag om 17:44

Michel Louwagie, de voormalige CEO van KAA Gent, wordt gevraagd naar zijn relatie met voormalige hoofdtrainer Hein Vanhaezebrouck. Louwagie krijgt de vraag of hij daadwerkelijk geen goede relatie heeft met Vanhaezebrouck.

Louwagie wordt geconfronteerd met het publiek geheim dat hij en Hein geen beste relatie hebben. “Ik begrijp zelf niet goed waarom het op het einde niet meer klikte. Twee sterke persoonlijkheden, zeker? Maar moet je vrienden zijn? Dat denk ik niet. Ik vind Hein een goeie coach”, citeert Het Laatste Nieuws Louwagie.

Louawgie legt uit waarom Vanhaezebrouck volgens hem niet tevreden was bij Gent. “. En ik begrijp dat hij ontgoocheld was dat we vorige winter spelers (Hugo Cuypers, Gift Orban en Malick Fofana, red.) hebben verkocht. Maar als dat een beslissing is van de voorzitter, de eigenaar en van mezelf, dan moet een trainer zich daarbij neerleggen”, aldus Louwagie.

Tot slot werd aangegeven dat Vanhaezebrouck Louwagie regelmatig onder de bus gooide bij Gent. “Ach, dat was deel van mijn job. Met Jan Boskamp knetterde het in de beginperiode ook. Maar ik heb altijd goede stuurmannen gehad - Frans Verheecke, Jean Van Milders en Ivan De Witte. Zij wisten wat ze aan me hadden”, besluit Louwagie.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.