Vrancken na zege Gent op Club Brugge in Jupiler Pro League

Vrancken na zege Gent op Club Brugge: “Heel, heel blij, maar niet met spel”

Vandaag om 16:06

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KAA Gent, is content met de 2-4 overwinning op Club Brugge, maar niet met het veldspel van zijn Buffalo’s. Vrancken geeft aan heel blij te zijn met de overwinning, maar niet met het spel.

Vrancken vertelde het volgende op de persconferentie na Club Brugge – Gent. “Heel, heel blij. Niet blij met het spel. Er waren goede bedoelingen, maar we zijn gestart en werden overbluft. Het zicht was weg, we vonden de ruimtes niet. Dan verlies je vertrouwen. Dan geef je de bal te veel weg en kom je onder druk te staan. Dan heeft Club Brugge een hele goede ploeg”, deelt Vrancken.

Vrancken is te spreken over de manier van verdedigen van Gent. “Langs de andere kant hebben we redelijk goed verdedigd. We zijn dan heel efficiënt. Ik moet wel zeggen, de keuzes in en rond de zestien waren wel goed. Anders kunnen we die efficiëntie niet zo hoog krijgen. Tussen de twee boxes wat het niet goed genoeg. In de boxes wel”, aldus Vrancken.

“In de tweede helft ben je iets rustiger, maar als je twee doelpunten voorstaat op Club Brugge dan is het geen oneer om vanuit de organistaie te blijven voetballen. We hebben goed verdedigd, zeker op het laatst. We hebben mentaliteit getoond, maar de kwaliteit van het spel was niet goed genoeg”, besluit Vrancken na Club Brugge – Gent.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.