Louwagie blikt terug op CEO-schap bij KAA Gent

Louwagie blikt terug op CEO-schap bij Gent: “Nooit langer dan week verlof”

Vandaag om 16:20

Michel Louwagie vertelt hoe het is om niet meer de CEO van KAA Gent te zijn. Louwagie was maar liefst 34 jaar actief als CEO van de Buffalo’s en geeft aan dat er een last van zijn schouders is gevallen.

Louwagie vertelt hoe het is om niet meer de CEO van Gent te zijn. “Ik heb minder stress, ja. Als CEO had ik veel verantwoordelijkheden. De rekeningen doen kloppen, de lonen betalen, transfers,... Het voetbal, dat is elke dag werken. Vaak met onvoorziene omstandigheden”, citeert Het Laatste Nieuws Louwagie.

Louwagie geeft een aantal voorbeelden van de onvoorziene omstandigheden als CEO van Gent. “Een scheidsrechter die slecht floot waar we op moesten reageren. (grijnst) Of een journalist die iets schreef wat ons niet aanstond. Een voetbalclub staat nooit stil. Ik ben in al die jaren nooit langer dan een week op verlof geweest, hé”, aldus Louwagie.

Louwagie sluit af door aan te geven wat er tegenover de stress stond als CEO van Gent. De voormalige bestuurder beschrijft het bereiken van doelen als een kick. “De kick van het winnen en van een transfer te realiseren. Dát is wat de rest doet vergeten. Als je dat niet in je hebt, kan je dat tempo niet volhouden”, besluit Louwagie.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.