Moris over doelpunten probleem bij Union: “Net zoals tegen Anderlecht”

Moris over doelpunten probleem bij Union: “Net zoals tegen Anderlecht”

Vandaag om 13:33

Union Saint-Gilloise kwam vrijdag niet verder dan een 0-0 tegen Standard. Op Sclessin had Union het opnieuw moeilijk. Doelman Anthony Moris uitte achteraf zijn frustratie na opnieuw een  0-0 gelijkspel.

Union mocht dan wel de gevaarlijkste ploeg zijn, scoren lukte wederom niet. “We waren veel beter dan Standard, net zoals tegen Anderlecht en Sint-Truiden. Ons probleem is dat we onze kansen niet afmaken. Met iets meer efficiëntie zouden we bovenaan staan,” aldus Moris.

Ondanks de teleurstelling ziet hij bemoedigende signalen in het spel van Union. “Deze wedstrijd zal ons vertrouwen geven, omdat we langzaam de speelstijl vinden waar we voor willen gaan”, klonk het, geciteer door RTBF

Moris benadrukte ook dat het een kwestie is van “vertrouwen” om het scoringsprobleem op te lossen. Hij voegde eraan toe dat het team geloof heeft in de spitsen en dat de doelpunten snel zullen volgen. Na acht speeldagen heeft Union slechts zeven keer gescoord.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.