LIVE-Discussie: Gent op 0-2 voorsprong na owngoal Ordonez

Vandaag om 14:15
Laatste update: om 14:15

Club Brugge en KAA Gent openen het geweld op zondag met een heuse topper. Club Brugge heeft een zware CL-wedstrijd tegen Borussia Dortmund achter de rug, terwijl KAA Gent niet in Europa aan de slag moest.

Club Brugge ging afgelopen woensdag nog met 0-3 onderuit tegen Borussia Dortmund in een ware veldslag, maar wist zeventig minuten lang toch te overtuigen. Dat deed het de laatste vier competitiewedstrijden ook met een 12 op 12. Nicky Hayen zal nu proberen om dat ook voort te kunnen zetten.

Opstelling Club Brugge:

Met KAA Gent krijgt Club Brugge een tegenstander tegenover zich voorlopig een seizoen met ups en downs kent. Na een moeilijker seizoensbegin verloor het in de laatste zeven partijen (Europees inclusief) slechts één keer, waardoor het toch met enig vertrouwen kan afzakken naar het Jan Breydelstadion. Sven Kums viel tegen KV Mechelen nog geblesseerd uit en is uiteindelijk ook niet klaar voor de partij.

Opstelling Gent:

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

Wedstrijd informatie


Datum
zondag 22 september 2024
Stadion
Jan Breydelstadion
Aftrap
13:30
Scheidsrechter
Laforge