Dogucan Haspolat van KVC Westerlo is boos na verlies tegen Royal Antwerp FC

Haspolat spaart ploegmaats niet na nederlaag: "Schiet die bal gewoon weg"

Vandaag om 21:46
Laatste update: om 21:50

Dogucan Haspolat van KVC Westerlo was terneergeslagen na de verloren partij tegen Royal Antwerp FC. De middenvelder vond dat zijn ploeg zaterdagavond in Het Kuipje het betere van het spel had gehad en uiteindelijk door een domme fout verloor.

Haspolat zag dat er veel meer had ingezeten voor Westerlo. "We hadden minstens een punt verdiend. Het is heel zuur om in de slotminuten nog die goal binnen te krijgen", vertelt hij aan Sporza.

Vooral de winnende treffer van Antwerp zat de middenvelder nog flink dwars direct na de match. "We hadden de bal gewoon moeten wegschieten in plaats van nog te proberen te voetballen. Schiet die bal gewoon weg en dan heb je geen overtreding tegen en ontstaat er geen gevaarlijk moment. Nu was dat er wel en je weet dat ze sterke koppers hebben. Het was gewoon een domme fout."

De teleurstelling was begrijpelijkerwijs groot bij Haspolat. "Twee keer een doelpunt slikken op een stilstaande fase, dat mag ook gewoon niet gebeuren. Je mag hier gewoon nooit verliezen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.