Felice Mazzu reageert na zege STVV bij Beerschot

Mazzu na 6 op 6: "Heel positieve spelersgroep, dan is het aangenaam werken"

21 september om 19:47
Laatste update: 21 september om 19:48

Bij Sint Truiden VV kunnen ze stilaan beginnen spreken van het ‘Mazzu-effect’. Felice Mazzu haalde zaterdag tegen Beerschot zijn tweede zege in twee matchen binnen. Een gedroomde start voor de ervaren trainer.

De coach van de Kanaries was dan ook zeer te spreken over de prestatie van zijn ploeg op Het Kiel. "Dit doet deugd. De spelers verdienen vandaag alle lof, want ze komen uit een moeilijke periode", vertelt Mazzu aan Sporza.

Mazzu had voor de tweede week op rij mooie woorden over voor Bilal Brahimi. "Bilal verdient een pluim, hij speelde opnieuw een uitstekende partij", vond hij. Toch zag hij vooral een teamprestatie. "De spelersgroep is heel positief ingesteld, dan is het aangenaam werken. Ik zie progressie, de foutjes van het verleden blijven achterwege."

De coach was echter voorzichtig met hogere verwachtingen voor de rest van het seizoen. De doelstelling is nog onveranderd. "De ambitie blijft hetzelfde, ook na deze 6/6: uit de gevarenzone blijven", besluit hij. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.