Eerste 'CL-Team van de Week' met twee Belgen en één Club Brugge-beul

Vandaag om 20:15

De eerste speeldag van de Champions League is achter de rug en daar hoort uiteraard ook een Champions League Team van de Week bij. Daarin kregen we ook twee landgenoten te zien, samen met één beul van Club Brugge.

In het Team van de Week krijgt onder meer Youri Tielemans een plekje, die met Aston Villa met 0-3 won van BSC Young Boys en daarin goed was voor één doelpunt en één assist. Ook Amadou Onana was goed voor een doelpunt, maar kreeg geen plekje in het team.

Verder zit ook Thibaut Courtois in het team na een 3-1 zege tegen VfB Stuttgart en enkele goede reddingen in die partij. Het leverde hem ook meteen een plekje op in het Team van de Week, samen met Jamie Gittens, die inviel tegen Club Brugge en met twee doelpunten meehielp aan de 0-3 overwinning.

Naast Tielemans, Courtois en Gittens staan ook Lala, Panak, Matviyenko, Nuno Mendes, Gravenberch, Wirtz, Griezmann en Kane in het elftal.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.