Verhaeghe geeft de moed niet op bij Club Brugge: 'Jan Breydel is op, dit is niet normaal'

Vandaag om 21:00

De Duitse fans van Borussia Dortmund wisten niet wat ze zagen toen ze (onder meer) de toiletten van het Jan Breydelstadion zagen. Ouderwets, vuil en helemaal niet meer van deze tijd. Club Brugge wil al langer een oplossing bieden in de vorm van een nieuw stadion, maar beginnen aan de bouw lukt maar niet.

Voor voorzitter Bart Verhaeghe is het dan ook bijzonder duidelijk dat een nieuw stadion nodig is. "We zitten hier al voor de zevende campagne van de Champions League in een aftands oud Jan Breydel dat op is. Dat is niet oké en niet normaal", was hij duidelijk bij Het Laatste Nieuws.

Een handvol mensen houdt de bouw van het nieuwe stadion echter tegen, maar Verhaeghe geeft de moed niet op en blijft doorgaan. Desnoods nog heel lang. "Ik hoop dat we binnen afzienbare tijd een nieuw en veel beter stadion kunnen bouwen. Niet alleen voor de kijkers, maar ook voor de omwonenden en onze samenleving", klinkt het.

Verhaeghe weet zelf namelijk maar al te goed dat het nog een tijdje kan duren eer Club Brugge mg bouwen. "Al blijf ik geduldig. Elders in het land heb ik 18 jaar moeten wachten om een project te kunnen uitvoeren... Kijk, het is voor de goeie zaak, dan heb ik er vertrouwen in dat het er ooit van zal komen", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.