Riemer spreekt over mogelijk ontslag: "Hebben heel wat goede dingen gedaan bij RSC Anderlecht"

17 september om 22:39

Neemt RSC Anderlecht binnenkort afscheid van Brian Riemer? De Raad van Bestuur van paars-wit denkt er voorlopig niet aan, maar een groot deel van de achterban is duidelijk: zij willen een vertrek van de coach zien. Bij DAZN kwam Riemer met een reactie op alle kritiek.

De kritiek blijft maar groeien en de fans vragen om zijn ontslag. Ook tijdens de wedstrijd viel er opnieuw meermaals 'Riemer buiten' te horen. Daar wil de coach echter helemaal niet aan denken. "Toen ik bij de club kwam, stonden we veertiende en stond de club in vuur en vlam. Daarna hebben we de club kunnen stabiliseren en deden we vorig seizoen zelfs mee voor de titel", somt hij zijn prestaties op.

"En dit seizoen zijn we ook goed gestart aan het seizoen en verloren we slechts maar één keer", aat Riemer nog erder. "We hebben op korte tijd heel wat goede dingen gedaan en iedereen (lees: de fans) mag denken wat hij wil. Dat is nu eenmaal de job van de fan. Ik focus me nu op mijn eigen job", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.