Riemer ziet verdiend verlies RSC Anderlecht: "Maar hebben niet zo slecht gespeeld"

17 september om 22:26

RSC Anderlecht heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen beet en ging met 0-2 onderuit tegen KRC Genk. De fans waren bijzonder kritisch na de nederlaag, coach Brian Riemer zag echter ook positieve dingen.

De leidersplek laten liggen en in eigen huis verliezen is alvast iets wat niemand bij Anderlecht graag zag gebeuren. "Ik heb nu een verschrikkelijk gevoel, want ik verlies niet graag", begon Riemer in zijn interview bij DAZN.

Ondanks die vrij kansloze nederlaag zag Riemer toch verschillende goede dingen tijdens de wedstrijden. "We hebben niet zo slecht gespeeld en hadden verschillende periodes veel controle", klonk het. "Maar we waren voorin niet gevaarlijk", zag hij nog een minpunt.

Ook defensief kon het volgens de Deense trainer nog een pak beter. "We hadden flink wat last met Tolu en dat zorgde voor te veel kansen van Genk. We verdienden de overwinning zeker niet, maar het is mijn job om het positieve te onthouden en dat mee te nemen naar de volgende wedstrijd", aldus de coach.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.