Coosemans richt zich tot fluitende Anderlecht-fans: "Ik begrijp ze toch niet helemaal"

17 september om 22:13

RSC Anderlecht is er niet in geslaagd om dinsdag te overtuigen en ging in eigen huis met 0-2 onderuit tegen KRC Genk. De fans waren de voorbije weken al kritisch en die is er na de partij tegen Genk niet op geminderd. Al snapt Colin Coosemans dat toch niet helemaal.

Na de 0-2 van Genk viel er meermaals 'Riemer buiten' te horen in het Lotto Park. De fans willen duidelijk beterschap en zijn bijzonder kritisch. Zij vroegen onder meer om het ontslag van Riemer, wat ook bij Tijd voor Voetbal eerder deze week nog te horen viel. "Ik begrijp de fans toch niet helemaal", gaf Coosemans achteraf aan bij DAZN.

"Ik begrijp dat ze ambitie hebben, die ambitie hebben wij ook. De fans mogen wel kritisch zijn, maar dit is pas de eerste wedstrijd die we dit seizoen verliezen. Je kan dan wel kritiek hebben over het niveau en ik besef dat voor Anderlecht enkel het hoogste en beste goed genoeg is. Daar staan we echter nog niet", aldus de doelman.

Toch laat Coosemans het kopje nog niet hangen en wil hij de komende weken wel meer imponeren met paars-wit. "Ik hoop dat het snel zal beteren", besluit Coosemans.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.