'RvB van RSC Anderlecht kiest voor stabiliteit en denkt niet aan ontslag Riemer of Fredberg'

17 september om 20:05

Zelfs een nederlaag tegen KRC Genk zal niet uitmondden tot een ontslag voor Brian Riemer en/of Jesper Fredberg. De Raad van Bestuur van RSC Anderlecht heeft daarover dinsdag een beslissing genomen.

De Raad van Bestuur van Anderlecht kwam, zoals al even geleden al werd afgesproken, dinsdag samen om de gang van zaken bij Anderlecht te bespreken. Ook de positie van Riemer en zelfs Fredberg werd besproken en volgens Het Nieuwsblad draaide dat ook goed uit voor het Deense duo.

Zo zijn het management, de bestuurders en de aandeelhouders het erover eens dat een ontslag van Riemer of Fredberg niet de juiste beslissing zou zijn. Alle partijen kiezen voor de stabiliteit en een nederlaag tegen Genk zal daar dus geen verandering in brengen, ondanks de hevige kritiek op Riemer bij heel wat analisten en ook Tijd voor Voetbal.

Binnen Anderlecht beseft men echter ook dat de spelerskern nog niet optimaal is, maar klinkt het ook dat het zwaartepunt van de competitie ook pas in de Play-Offs ligt. Bij nood kan er in januari eventueel dus nog worden uitgekeken naar versterkingen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.