OHL maakt zich al klaar voor volgende transferperiode: "We zijn er al mee bezig"

17 september om 21:33

Oud-Heverlee Leuven heeft al een bijzonder drukke transferperiode achter de rug, met veel nieuwkomers en vertrekkers. Maar de club zit zeker niet stil en wil nog toeslaan in 2025, onthult sportief directeur Gyorgy Csepregi.


Op de officiële clubkanalen geeft Csepregi nu al aan dat men is begonnen aan de transferperiode voor komende winter en zomer "We zijn nu al bezig", zegt hij . "Zo zijn er twee jonge Belgen die einde contract zijn na dit seizoen en als we hen kunnen halen, zou dat top zijn. Daarnaast is er ook één positie die we nog willen versterken in januari. Daarvoor zaten we al samen met de scouting. We zijn daar nu al mee bezig", klinkt het.

En OHL wil de zaken ook nog uitbreiden. Zo kan er mogelijk een samenwerking inzitten met een ploeg uit de Verenigde Staten. "Dat is een interessante markt en ik wil ook kijken hoe de MLS zijn product verkoopt. Daarnaast is er ook de USL (de Amerikaanse tweede klasse, nvdr.). Dat is een interessante markt. Wij willen meer scouten en niet meer afhankelijk zijn van makelaars. Daar willen we vanaf en dat zal ook gebeuren", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.