Rrahmani over Rode Duivel Romelu Lukaku en Victor Osimhen bij Napoli

Rrahmani erg blij met Lukaku: "Osimhen kon bal minder goed bijhouden"

16 september om 19:40

Romelu Lukaku was afgelopen weekend van goudwaarde voor SSC Napoli, met een doelpunt en twee assists. Napoli-verdediger Amir Rrahmani was na afloop duidelijk onder de indruk van de Rode Duivel en ziet een voordeel ten opzichte van ex-spits Victor Osimhen

Ook Rrahmani ziet dat Lukaku er meteen staat bij Napoli. "Hij is heel belangrijk", aldus de verdediger bij de Italiaanse tak van Sky Sports. "In het verleden hadden we Osimhen, die de bal minder kon bijhouden. Hij zocht voornamelijk meer diepgang."

Lukaku toonde al dat hij naast die diepgang ook de bal kan vasthouden, waardoor de ploeg kan aansluiten. Een enorm voordeel volgens Rrahmani. "Met Lukaku in de plek kunnen we hem de bal ook onder druk aanspelen. Hij heeft een sterke fysiek en dat helpt ons."

De Rode Duivel zit na twee wedstrijden in de Serie A nu aan twee doelpunten en twee assists. Een mooie start voor Big Rom

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.