Miron Muslic na nieuwe nederlaag Cercle Brugge tegen KAA Gent

Muslic na nederlaag Cercle Brugge: "We kunnen gewoon niet verdedigen"

16 september om 18:31

Miron Muslic leed in het afgelopen weekend alweer de vierde nederlaag van het Jupiler Pro League-seizoen. Cercle Brugge verloor met 2-3 van KRC Genk waardoor het inmiddels is afgedaald naar de vijftiende plaats op de ranglijst.

Trainer Muslic was allesbehalve tevreden na de nederlaag van Cercle. "Het is ook absoluut een terechte nederlaag", aldus de trainer van Cercle bij Sporza. In wat alweer de vierde nederlaag van het JPL-seizoen was voor de Vereniging, kreeg het alweer drie tegendoelpunten. "We kunnen gewoon niet meer verdedigen",

Cercle verloor met Boris Popović en Jesper Daland in de transferperiode. Daardoor zijn de opties op defensief gebied niet toegenomen voor Muslic. "De laatste tijd is er veel veranderd en daar kunnen we op dit moment niet goed mee omgaan. Christiaan Ravych is de enige die speelt zoals een verdediger moet spelen en dat is een probleem."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.