KRC Genk maakt indruk tegen Cercle Brugge: "Een lust voor het oog"

15 september om 11:29
Laatste update: 15 september om 11:53

KRC Genk zette zaterdag een overtuigende prestatie neer tegen Cercle Brugge. Het werd 2-3. Stef Wijnants zag een overtuigend KRC Genk, dat het wel vroeger had moeten afmaken.

"De zege van Genk was oververdiend. Mijn enige puntje van kritiek is dat de wedstrijd al veel vroeger beslist had moeten zijn", aldus Wijnants bij Het Belang Van Limburg. "Door twee individuele fouten achterin heeft Genk het zichzelf nodeloos moeilijk gemaakt. Tolu werkte de bal slecht weg bij de 1-1 en bij de tweede tegengoal had Van Crombrugge niets te zoeken zo ver uit zijn goal. Dat zijn fouten die afgestraft worden op dit niveau."

Aan de bal was KRC Genk voortreffelijk. "Het summum van de sterke prestatie was die derde goal. Een geweldig uitgespeelde aanval met Tolu als eindstation. Aan de bal vond ik Steuckers en Karetsas een lust voor het oog. Met vier zeges op rij kan je op dit moment alleen maar proficiat zeggen tegen Genk. Nu moeten ze die lijn proberen door te trekken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.