Gent-verdediger Fadiga is matchwinner en wil graag zo doorgaan

Fadiga belangrijk voor Gent: "Er alles aan doen om op dit elan door te gaan"

16 september om 07:55

KAA Gent deed uitstekende zaken tegen KV Mechelen (2-0) winst. Een van de uitblinkers was Noah Fadiga die ook nog eens scoorde. De rechtsback, die ook op het middenveld uit de voeten kan, vertelde over de match en zijn ambities.

De verdiger was trefzeker tegen KV Mechelen. "Natuurlijk ben ik heel blij om die eerste binnen te schieten. En dan nog voor de spionkop, maar ik scoor graag aan beide kanten. Hopelijk volgen er nog veel", zei Fadiga via de officiële website van KAA Gent.

De rechtsback heeft ook aanvallende kwaliteiten. "Aanvallend probeer ik zeker mijn steentje bij te dragen. Ik voel me goed en fit en dat resulteert in goede acties. Uiteraard zal ik er alles aan doen om op dit elan verder te gaan", vertelde Fadiga.

Fadiga is vastbesloten om deze lijn voort te zetten. "Dit seizoen betekent mijn echte begin bij Gent. Natuurlijk wil ik hard blijven werken om statistieken achter mijn naam te verbeteren, maar het weegt niet op mij. Zo ver gaat het niet. Ik analyseer mijn fases en leer er uit", zei Fadiga.

Fadiga is van plan om op deze toon door te gaan. "Sowieso. De manier van voetballen ligt me ook gewoon goed. Ik voel me heel goed in zijn systeem", aldus Fadiga.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.