Daan Heymans reageert na zege van Sporting Charleroi op Beerschot

Scorende Heymans heeft vertrouwen: "Denk dat er iets mogelijk is tegen Anderlecht"

15 september om 21:50

Sporting Charleroi boekte zondag een eenvoudige zege: er werd met 3-0 gewonnen van Beerschot. Daan Heymans was wederom van grote waarde voor zijn team, hij scoorde alweer zijn zesde doelpunt van het Jupiler Pro League-seizoen.

Waar Charleroi in de vorige speelronde nog met ruime cijfers verloor, werd er nu overtuigend gewonnen van hekkensluiter Beerschot. "Na Mechelen moesten we reageren. Met een paar aanpassingen hebben we in twee weken alles rechtgezet", noteerde Sporza uit de mond van Heymans.

Heymans was voor zijn team belangrijk met een doelpunt, de middenvelder tekende met enig geluk voor het openingsdoelpunt. "Voorlopig lukt er veel. Bij mijn goal probeer ik hem rechts te trappen en valt hij links binnen. Als je in die flow zit, moet je ervan profiteren."

In de volgende speelronde staan de Zebra’s tegenover RSC Anderlecht. Bang is de middenvelder absoluut niet. "Ik heb Anderlecht bezig gezien en denk dat er iets mogelijk is", concludeert Heymans.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.