Napoli wint van Cagliari met behulp van Romelu Lukaku

Napoli boekt ruime zege tegen Cagliari, Lukaku betrokken bij drie doelpunten

15 september om 20:05

Napoli ging in de vierde speelronde van de Serie A op bezoek bij Cagliari, de Napolitanen wisten de wedstrijd met 0-4 te winnen. Romelu Lukaku kreeg van Antonio Conte een basisplaats voor de wedstrijd en bedankte voor het vertrouwen met onder meer een doelpunt.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Napoli op voorsprong. Het was Giovanni Di Lorenzo die de 0-1 wist te scoren. Dit op aangeven van Lukaku. 0-1 was tevens ook de stand waarmee de teams gingen rusten.

Pas in de 66e minuut kon het volgende doelpunt genoteerd worden van Napoli. Het was Kvicha Kvaratskhelia die doel trof, wederom op aangeven van Lukaku. De Rode Duivel was in de 70e minuut zelf verantwoordelijk voor de 0-3. In de 74e minuut werd de spits naar de kant gehaald voor Giovanni Simeone.

Het slotakkoord was van Alessandro Buongiorno. Hij tekende in de derde minuut van de blessuretijd voor de 0-4. Door deze overwinning staat Napoli na vier gespeelde wedstrijden op negen punten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.