Vincent Janssen van Royal Antwerp over incident met Anthony Moris van Union

Janssen over incident met Moris: "Dat maakt het voor de mensen thuis mooi"

15 september om 19:10

Vincent Janssen speelde met Royal Antwerp FC een thuiswedstrijd tegen Union Saint-Gilloise. Janssen miste in het duel een strafschop, maar slaagde er alsnog in om RAFC nog op voorsprong te zetten. Uiteindelijk wist het team van Janssen de wedstrijd met 2-0 te winnen en kende hij ook een opmerkelijk moment met Union-doelman Moris.

Na de 1-0 ging de spits nadrukkelijk op zoek naar keeper Anthony Moris van Union. "Het is misschien niet goed wat ik doe, maar dat zijn emoties die naar boven komen. Andersom was het ook zo. Dat maakt het misschien mooi voor de mensen thuis", citeert Sporza.

Janssen viel in de wedstrijd tegen Union uit met een schouderblessure. Mogelijk slecht nieuws voor Antwerp. De Nederlander is momenteel namelijk de enige spits met ervaring binnen de selectie van RAFC. "Ik hoop dat het niks ernstigs is, maar ik heb wel pijn. Op dit moment is het gevoelig. Er zitten wel jonge jongens aan te komen", aldus de maker van de 1-0.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.